top of page

Getuigenissen

 

CST is nog vrij onbekend , hoewel het geprezen en efficient bevonden wordt door deskundigen en pioniers die er zich voor open stelden en door sommige landen reeds opgenomen is in hun reguliere zorgverlening. Laten we hier vooral die mensen het woord geven die eindelijk soelaas en herstel vonden na een vaak lange lijdensweg gekend te hebben.

IMG-0476.JPG

Voor mij is CST een wonderbaarlijke ervaring geweest en is het nog steeds. Hélène’s lichte en zachte aanraking zorgen voor een warm en veilig gevoel waarbij een rustige energetische flow ervaren wordt. Door vrijwel onmiddellijk tot ontspanning te komen kan ik loslaten wat mij in de weg zit (mentale ballast) en wegebben van de dagelijkse bekommernissen en stress om in een diepe meditatieve toestand te komen waar ik vredig kan vertoeven. Na een sessie voel ik mij steeds volkomen rustig en in balans en in een staat van opmerkelijke helderheid. Sinds ik regelmatig bij Hélène voor sessies kom, voel ik mij zonder enige twijfel ondersteund en ervaar ik de heilzaamheid van dit werk in mijn persoonlijke groei op alle vlakken. Een ware revelatie! Dank u voor uw gave Hélène! 

LDB

Mijn ervaring met Hélène’s CST sessies is de bewustwording van hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. De warme deugddoende uitstraling komende uit Hélène’s handen is werkelijk heel bijzonder en geeft mij een gevoel van heel-zijn. Ik raad iedereen ten zeerste aan om zich over te geven aan haar bijzondere gave!

RVG

Na een langdurige ziekte (darmkanker) waarbij ik door NIEMAND accuraat geholpen werd verdwenen mijn klachten met de noorderzon door een paar sessies bij Hélène !!! 

Zowel innerlijk als uiterlijk voel ik me stukken beter en het straalt van me af !

Ik raad Hélène met "de gouden handen, het geduld van hier tot in Tokyo, en, haar hemelsbrede kennis van zaken" aan iedereen aan !

Bedankt Hélène voor jouw geduld, kennis, wijsheid en empathie die je met liefde & passie dagdagelijks uitoefent op al jouw cliënten.

IC

Wanneer mijn lijf niet mee wilt, onder invloed is van stress, vindt mijn lichaam en geest pure ontspanning onder de warme handen van Hélène! Zo kan ik loslaten wat goed is om los te laten... en word ik weer heel.

Ook de gesprekken zijn warm en helend, bedankt voor zoveel Hélène!

PS: ook de Shake & Meditate sessies werken ontzettend diep. Mijn eerste ervaring hiermee was een openbaring! Diepgewortelde blokkades kregen een uitgang...

KDD.

De cranio sacraal therapie en Hélène’s gouden handen zijn op mijn pad gekomen in een lange zoektocht naar íets wat mijn hoofdpijnen zou kunnen helpen verlichten.

Ik heb alles geprobeerd, maar Hélène is de enige die echt heeft kunnen helpen.

Tijdens haar sessies is het alsof de tijd voor even verdwijnt. Mijn lichaam en geest kunnen zich volledig ontspannen, waardoor er plaats ontstaat voor een diepe rust en vrede. 

Op een heel organische en ongedwongen manier laat je opgehoopte lichamelijke en geestelijke spanningen los, spanningen waarvan je jezelf soms niet eens bewust was.

Ik voel me volledig veilig in haar handen, alsof ik voor even in een beschermende cocon kan kruipen, mijn batterijen kan opladen en er als een nieuw iemand weer uit tevoorschijn kom.

RV

Toen ik voor het eerst bij Hélène kwam wist ik niet wat ik kon verwachten. Wat ik wel wist is dat ik teneinde raad was en ik niet kon blijven verder leven met de voortdurende rugpijn als gevolg van een zwaar ongeval van jaren geleden en een volledig ontbreken aan levensvreugde. Ik voelde mij verloren. Wat al snel bleek is dat ik te maken had met onverwerkte kindertrauma’s waardoor ik mij voortdurend verstikt voelde. Hélène’s gouden handen en haar ongelooflijke gave om mijn weerstanden en wantrouwen te doen smelten als sneeuw voor de zon, hebben er mij toe gebracht om voor het eerst in mijn leven mijn trauma’s te confronteren en ik ben er van overtuigd dat dit alleen maar mogelijk was dankzij haar eindeloze liefde en deskundigheid om mij “wezenlijk” in veiligheid te brengen. Ik kon eindelijk loslaten wat mij zo lang verstikte en mijn rugpijnen verdwenen. Ik leef! en ben ontzettend dankbaar!

PB

Wat een prachtige ervaring!!! Een aanrader voor mensen die lang op zoek zijn  naar zichzelf en puur rust willen ervaren. Wat een prachtig mens Hélène, woorden schieten mij te kort om haar te omschrijven. Zo'n unieke ziel en haar mensenkennis is zeker een meerwaarde. 

CDS

Hélène levert diepgaand werk, vol overgave en vertrouwen. Ze brengt rust en ontspanning in lichaam en geest en zet je in een andere richting. Het is niet uit te leggen, dus beter zelf te ervaren zou ik zeggen...

PC

R. vond het echt fijn tijdens de behandeling. Ze vond het heel rustgevend, en vooral jouw warme handen deden haar veel deugd. Iets wat ik bijna niet kan geloven, maar wat werkelijk waar is: ze heeft veel minder pijn aan haar hoofdje. Ik kan haar haren kammen, een staartje maken in haar haren, zonder problemen. Dat is de eerste keer in haar leven dat ik dit kan doen. R. zei dat zelf heel spontaan de dag na de behandeling. Alleen al dat is echt super! Verder besefte ik vandaag plots dat ze echt rustiger is in haar bewegen. Vaak is R. een wervelwind die moeilijk rustig te krijgen is, maar ik besefte plots dat ze dat deze week veel minder heeft. Een paar dagen geleden vroeg ze me of ze nog eens terug naar jou mocht gaan. De behandeling heeft haar echt deugd gedaan!

HC (mama van R., 7 jaar oud)

Je kan niet weten hoe dankbaar ik ben met de diep diepe bewegingen die nog aan het komen zijn. Mijn nachtrust was diep en rustig, en bracht godbetert RUST. Maar vooral: ik voel een stijfheid, maar een van bevrijding, een die er is doordat dingen OPEN gingen. Niet de stijfheid uit freeze van de laatste maanden. Ik heb de behandelingen zo erg gemist en het gaat sowieso niet lang duren eer ik nog eens wil komen hoor; het is een cadeau dat ik aan mezelf geef. Ik ben je vooral eeuwig dankbaar dat daar bovenop die OERMOEDER energie van zachtheid, holding space en letting go mag bij zijn.

KDB

bottom of page