top of page

Cranio Sacraal Therapie / Holistische Therapie

CST/HT houdt in dat de cliënt een therapeutisch proces aangaat met de intentie om te transformeren en te helen. Dit is voor ieder van ons een heel persoonlijke ervaring. Elk proces is uniek, ieders verhaal en geschiedenis ontvouwt zich op eigen tempo. Sommigen hebben veel baat bij een gespreksonderdeel, anderen voelen meer voor een geleide meditatie gevolgd door de stilte. En soms is diep spierwerk aan de orde om de psoas te bevrijden van toxische spanningen…

Indien de intentie om te helen oprecht is, stel ik voor om minstens 4 maal tweewekelijks een behandeling te ontvangen van 1u1/2 tot 2 uur (soms langer) om vervolgens te evalueren waar we staan en hoe we verder gaan. Indien er nog sessies nodig blijken, overleggen we samen met welke frequentie we verder gaan met respect voor het helingsproces.

Voor een behandeling draag je comfortabele in natuurstoffen kledij.

Tarief per sessie: 120 euro

IMG-0464.JPG

Cranio Sacraal Ontspanningssessie

Hier bied ik kortere losse ontspanningssessies aan in volledige stilte van 1 uur, zonder gespreksgedeelte.

Mocht er zich tijdens een behandeling toch iets aandienen wat meer aandacht en tijd vraagt zal ik nooit een sessie bruusk afhandelen. Wel wordt hier dan een toeslag aangerekend van 1 euro per extra minuut. 

Tarief per sessie: 60 euro

Ademwerk

Bij deze sessies leggen we letterlijk de nadruk op het energetisch ontgiften van het lichaam via ademhalingstechnieken, gevolgd door een diepe regenererende meditatie.

Tarief per sessie van 1u1/2: 90 euro

Shake & Meditate

Door aandachtig te voelen en te luisteren naar het lichaam, gaan we het als gids gebruiken. We volgen het lichaam langs binnenuit. 
Shaken, ritmisch of net uit het ritme bewegen, stappen of lopen, op de grond krullen of kruipen…luister naar en volg de stem van je eigen lichaam! 
Nadien treden we in een diepe cranio-meditatie om het lichaamseigen vermogen zichzelf te herstellen aan te sporen. 
Deze groepssessies van 1u1/2 zijn toegankelijk voor iedereen die nood heeft aan onthaasten, loslaten van spanningen en weerstanden en het ervaren van de heilzame gevolgen hiervan. 

Tarief pp vanaf 6p: 15 euro

dance-1818027_1280.jpg

Regelmatig organiseer ik volgende groepssessies die ik via FB en Instagram meedeel:

*Shake & Meditate

*Ademwerk

*Workshops

Deze kunnen ook aangevraagd en geformatteerd worden voor privé bijeenkomsten en bedrijven via het contactformulier. 

bottom of page