Diensten en Tarieven

Cranio Sacraal Therapie:

CST houdt in dat de cliënt een therapeutisch proces aangaat met de intentie om te transformeren en te helen. Dit is voor ieder van ons een heel persoonlijke ervaring en er bestaat geen enkele geeikte formule die doorgaans toepasbaar is. Elk proces is uniek, naargelang elkeens verhaal en geschiedenis en ontvouwt zich op eigen tempo. Sommigen hebben veel baat bij een gespreksonderdeel en dat laat ik toe, anderen voelen meer voor een geleide meditatie gevolgd door de stilte. En soms is diep spierwerk aan de orde om de psoas te bevrijden van toxische spanningen…

Indien de intentie om te helen oprecht is, stel ik steeds voor om minstens 4 maal eens om de 2 weken een behandeling te ontvangen van 1u1/2 tot 2 uur (soms langer) om voldoende assimilatie- en integratietijd te garanderen en vervolgens te evalueren waar we staan en hoe we verder gaan. Indien er nog sessies nodig blijken, overleggen we samen met welke frequentie we verder gaan met respect voor het helingsproces.

Voor een behandeling draag je comfortabele in natuurstoffen kledij.

Tarief per sessie: 120 euro

Cranio Sacraal Ontspanningssessie: 

Hier bied ik kortere losse ontspanningssessies aan in volledige stilte van 1 uur, zonder gespreksgedeelte.

Tarief: 60 euro

Mocht er zich tijdens een behandeling toch iets aandienen wat meer aandacht en tijd vraagt zal ik nooit een sessie bruusk afhandelen. Wel wordt hier dan een toeslag aangerekend van 1 euro per extra minuut.